pentru aluat:
pentru umplutura:
facem un aluat din ingredientele de mai sus ,il framantam bine apoi il invelim in folie si il dam la frigider 20-30 min.intre timp spalam dovleceii,ii curatam si ii dam pe razatoarea mare;ii punem intr-un vas cu putina sare.curatam ceapa si o tocam,o punem cu putin ulei intr-o tigaie sa se innabuseasca la foc mic cu capacul pus cca 7-8 min.cand s-a inmuiat ceapa punem carnea si o lasam putin ,apoi adaugam si dovleceii scursi de zeama;mai lasam pe foc cca 10 min si stingem.fierbem orezul in apa cu sare,il scurgem si il unim la compozitia de dovlecei,impreuna cu ouale,sare si piper dupa gust.
intindem foaia si o punem intr-o tava,lasand bordurile pe afara.punem compozitia si inchidem la centru.ungem cu lapte sau ou batut si dam la cuptorul preancalzit la 170° timp de 45 min cca.
servim calduta sau rece dupa preferinta.