Tartă de legume

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2015 | 4660 vizualizari

 

Tarta de legume am văzut-o pe blogul Jamilei.Am schimbat puțin cantitățile după gustul meu,dar a ieșit foarte bună! Este bună atât caldă cât și rece!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mic
  • 1 moecov
  • o ceapă
  • 1 ardei gras
  • 200 g. brânză sărată(telemea de vacă)
  • 2 ouă
  • 1 lingură ulei de măsline+ulei pentru uns forma.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă de legume:

Curăță legumele,spală-le si le dai pe răzătoarea mică.

Bați ouăle ,ca pentru omletă ,si le amesteci cu brânza frământată.

Amestecă cele două compoziții,condimentează după gust.

Ia o formă  de ceramică sau ce ai ,unge forma cu ulei și toarnă compozitia.

Dă forma la cuptorul preîncălzit la 160 grade până se rumenește .

Servește ca atare sau ca garnitură .

Poftă bună!

TIPS-URI

1

eu am folosit telemea de vacă,dar se poate folosi cașcaval sau orice alt fel de brânză

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei patison umpluti cu legume