Tarta cu visine

de iepurik in Prajituri, 14 Feb 2011 | 6275 vizualizari

 

Este prima reteta...sper sa va placa:D

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 2 cani zahar
  • 2 cani faina
  • 8-9 linguri de ulei
  • praf de copt
  • un borcan visine fara samburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu visine:

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga zaharul treptat, si se bat incontinuare spuma spuma, pana se topeste zaharul.

Apoi se adauga galbenusurile, amestecate cu uleiul, se amesteca, apoi se incorporeaza faina..si praful de copt.

Intr-o tava se pune hartie de copt, se toarna jumatate din compozitie si se da la cuptor pentru maxim 10 min. Se scoate tava se adauga visinele si apoi restul de compozitie si se da la cuptor pt ink 25-35 min (in functie de aragaz)

Se pune prima data jumatate de compozitie la cuptor, ca sa se intareasca putin, ca atunci cand adaugam visinele sa nu se duca la fund si sa se prinda de tava.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

LUK 1

14.02.2011, 21:03

ne plaaaace...bine ai venit!

mirela0911 1

14.02.2011, 21:16

daca e cu visine e buna bine ai venit

adry88 1

04.07.2011, 21:03

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si aluat faramitat