"Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".
Se taie ciupercile si se fierb (separat) in apa cu sare, timp de 15-20 min.
Ceapa se toaca marunt, se caleste, se adauga pieptul de pui (cubulete) si se lasa pana devine alb. Adaugati varza taiata si ciupercile fierte. Se pune sare, piper si putina apa. Se lasa sa fiarba la foc mic (cu capac) 45 minute. Se pune chimenul si cimbrisor Delikat.
Aluatul: se amesteca toate ingredientele si se intinde o foaie rotunda, putin mai mare decat oala in care faceti tarta, cu diametru de 23 cm. Eu am pus si hartie de copt, pentru ca o puteti scoate mai usor. Apoi puneti aluatul care trebuie sa aiba margini. Puneti umplutura, amestecul de oua cu lapte, sare, piper si presarati cascavalul ras.
Se introduce in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, timp de 25 minute sau pana este gata (la mine a durat mai mult).