Tarta cu varza, ciuperci si piept de pui

de cristina1985 in , 17 Iul 2018 | 3763 vizualizari

 

  "Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 250 g faina
  • 130 ml apa
  • 30 ml ulei
  • sare
  • 1 lgta praf de copt
  • Umplutura:
  • 300 g varza
  • 200 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 300 g piept de pui
  • 1/2 lgta chimen
  • 1/2 lgta cimbrisor Delikat
  • sare, piper
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu varza, ciuperci si piept de pui:

Se taie ciupercile si se fierb (separat) in apa cu sare, timp de 15-20 min. 

Ceapa se toaca marunt, se caleste, se adauga pieptul de pui (cubulete) si se lasa pana devine alb. Adaugati varza taiata si ciupercile fierte. Se pune sare, piper si putina apa. Se lasa sa fiarba la foc mic (cu capac) 45 minute. Se pune chimenul si cimbrisor Delikat. 

Aluatul: se amesteca toate ingredientele si se intinde o foaie rotunda, putin mai mare decat oala in care faceti tarta, cu diametru de 23 cm. Eu am pus si hartie de copt, pentru ca o puteti scoate mai usor. Apoi puneti aluatul care trebuie sa aiba margini. Puneti umplutura, amestecul de oua cu lapte, sare, piper si presarati cascavalul ras.

Se introduce in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, timp de 25 minute sau pana este gata (la mine a durat mai mult).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu varza, ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa