Tarta cu ton si spanac

de oanapl in Ton, 3 Mai 2017 | 5508 vizualizari

 

Daca doriti sa incercati o tarta rapida, va invit sa incercati aceasta reteta cu ton si spanac.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 2 conserve ton întreg
  • 300 g spanac de la congelator
  • 20 g unt
  • 2 ouă
  • 50 ml smântână
  • 150 g caşcaval
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ton si spanac:

Lasi aluatul sa se dezghete la temperatura camerei.

Intre timp, pregăteşti umplutura: căleşti spanacul 3 minute în unt. Pui sare şi piper după gust, adaugi tonul din conservă scurs şi fărâmiţat, ouăle bătute cu smântâna şi amesteci.

Intinzi foaia de aluat si o asezi in tava, apoi adaugi compozitia. Introduci tava in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute. Scoti tava, pui cascavalul ras peste compozitie si introduci tava in cuptor pentru 10 minute.

 Dupa ce s-a topit cascavalul si aluatul s-a rumenit frumos, scoti tarta si o lasi sa se raceasca putin apoi o tai felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

oanapl 1

04.05.2017, 11:09

D-na Rodica, si noua ne place foarte mult spancul si l-am incercat in foarte multe combinatii. Nu are cum sa nu fie gustos cand pui atatea bunatati pe langa el.

RODIMUR 1

04.05.2017, 11:54

Așa este, Oana! Unora le place și spanacul în salată, crud... Oricum, e foarte bun și sănătos!

dantes 1

04.05.2017, 13:39

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mousse de ton