Tarta cu ton si mozzarella

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2011 | 7897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat de foietaj
  • 3 conserve de ton bucati
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat (proaspat)
  • 1 ou
  • 250 g mozzarella
  • 0,5 kg rosii cherry
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ton si mozzarella:

 Pe masa de lucru presaram faina; aluatul de foietaj il lasam la dezghetat, apoi il intindem pe masa cu faina si decupam cu 2 inele de inox (d= 6 cm si d= 8 cm) cosulete ca in imaginea din poza.

  Aceste cosulete le ungem cu oul batut, cu ajutorul unei pensule de silicon si le dam la cuptor pentru 10 minute (pana se umfla putin si arata ca niste cosulete).

 Dupa ce le-am scos din cuptor asezam in fiecare cosult 3 jumatati de rosii cherry, apoi punem sarea, tonul bucati, busuiocul uscat, bucatele de mozzarella si piper. Pentru aceste 6 cosulete am avut nevoie de 9 bucati de rosii cherry, 1 conserva de ton bucati si 4 rondele de mozarella, pe care le-am taiat fasii subtiri. restul ingredientelor le-am folosit la tarta mare.

  Mie mi-au iesit 6 cosulete din 400 g de aluat de foietaj; restul de aluat ramas l-am uns cu ce a ramas din oul batut, am pus cate o bucatica de sunca si bucatele de ceapa verde si le-am copt. Super bune au iesit.

  Cu cealalta bucata de aluat de foietaj de 400 g am facut o tarta mare si am procedat la fel ca si la cosuletele de mai sus.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 700 lei
2899.99 lei
2199.99 lei

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (18)

jolygina 1

29.11.2011, 14:08

super am vz asa ceva la ana oslo cea mai tare in ale dulciurilor

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 21:20

Bya Ralu 1

11.01.2013, 12:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]