Legume pe gratar

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 17 Aug 2011 | 4335 vizualizari

 

Legume pe gratar o reteta marca Laura Laurentiu...de dragul meu sa o incercati ,nu puteti rata asa ceva.

 

INGREDIENTE

  • dovleac,rosii,ardei verde - se pot folosi si alte legume: vinete,ceapa,
  • ulei ptr uns
  • Sos:
  • patrunjel si busuioc proaspat
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline extra virgin
  • zeama de lime ( ca n-am avut lamaie)
  • sare si piper, proaspat macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume pe gratar:

Preparare Legume pe gratar

Se taie legumele in rondele. Le-am taiat asa fiindca am vrut sa folosesc betisoarele,dar se pot taia si longitudinal daca folositi direct pe  grill.

Se ung feliile cu ulei cu pensula de silicon si se aseaza pe betele ptr gratar.

Am pus betele pe grilul infierbantat si dupa ce le-am facut le-am intors pe partea cealalta.

Se inteapa cu furculita din cand in cand ptr a incerca daca s-au facut.

Se mixeaza ingredientele pentru sos.

Cand s-au facut legumele se iau de pe gratar si se toarna sosul peste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume pe gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele vegetariene