Tarta cu struguri

de Oana in Prajituri, 2 Noi 2010 | 7134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 120 g unt
  • 200 g faina
  • o lingurita rasa cu sare
  • 2 linguri zahar
  • 3 linguri lapte
  • Umplutura:
  • 500 g struguri albi si negri
  • 250 g branza grasa de vaci
  • 150 ml frisca lichida
  • 150 ml lapte
  • 3 oua
  • 2 linguri amidon
  • 100 g zahar
  • o fiola esenta de vanilie
  • coaja rasa de portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu struguri:

Pentru blat, se topeste untul, sa fie lichid si se lasa la racit. Se cerne faina, se adauga sarea, zaharul si laptele, apoi untul topit si se amesteca cu mana pana se obtine o bila de aluat moale si nelipicios. Se intinde cu mana intr-o tava de tarta, se ridica si pe peretii formei, apoi se pune la frigider pana se pregateste umplutura.

Strugurii se spala, se cresteaza si se scot samburii. Se amesteca cu mixerul restul ingredientelor, se toarna compozitia in forma de tarta si se aseaza deasupra strugurii. Se coace in cuptorul incins, la foc mic, pana se incheaga bine si se rumeneste usor. Se scoate si se lasa tarta la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Irina 1

02.11.2010, 21:12


Hei,azi ai stat acasa?

mena29 1

02.11.2010, 22:09

Oana 1

03.11.2010, 17:03

Irinuco, nu am stat ieri acasa, am fost dupa-amiaza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]