Tarta cu piersici

de housy in Prajituri, 24 Oct 2010 | 4272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri faina 000
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 oua
  • un praf de sare
  • 3 piersici
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 pliculet amoniu pentru prajituri
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:

 

-albusurile se bat spuma cu praful de sare

-galbenusurile se bat cu zaharul, si zaharul vanilat pana iese o crema

-intr-un bol se pune faina, praful de copt, amoniul pentru prajituri, uleiul si crema din galbenusuri, apoi se amesteca bine cu mixerul.

-se toarna spuma de albusuri, si se mesteca incet cu lingura de sus in jos

-compozitia se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina

-peste se pun felii de piersici curatate de coaja 

-se lasa la cuptor aproximativ 30 minute.

-se scoate si se lasa putin la racit

-dupa se presara cu zahar pudra 

                                                            Se poate servi cu un pahar de lapte rece !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (6)

Laly 1

24.10.2010, 23:13

Vreau si eu o feliuta

nadina73 1

25.10.2010, 01:50

housy 1

29.10.2010, 21:35

gustam cu totii!....sau toate! dupa mai facem o portie...k sa si mancam

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu rubarba si bezea