Tarta cu fructe

de ralu_ca in Prajituri, 23 Feb 2013 | 9898 vizualizari

 

Simplu si gustos...

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar
  • 5 oua
  • 5 linguri de apa
  • 180 g faina
  • zahar vanilat
  • visine fara samburi
  • 1 banana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu fructe:

Intr-un castron 250 g zahar se freaca cu 5 galbenusuri, se adauga 1 lingura de apa rece si pe rand inca 4 linguri de apa rece, faina. Albusurile se bat spuma cu 4 - 5 pliculete de zahar vanilat si se adauga peste amestecul din castron. Compozitia se toarna in tava bine unsa si tapetata cu faina sau intr-o tava in care am pus hartie de copt. Deasupra se pun fructele si se introduce la cuptor. Banana am taiat-o feliute si am pus deasupra dupa ce am scos tarta din cuptor.

Foarte simplu si usor de realizat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Mady_A 1

24.02.2013, 03:18


cu ce sa inlocuim visinele?
Si cat ai tinut-o la cuptor?
Multumesc!

ralu_ca 1

24.02.2013, 08:40

la cuptor am tinut-o pana s-a aurit testul cu scobitoarea,in jur de 40 min. In loc de visine...orice fructe iti plac.

Lau 1

24.02.2013, 13:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu struguri, piersici si crema de mascarpone