MAI INTAI SE FACE BLATUL.
SE BAT ALBUSURILE CU ZAHARUL,ZAHARUL VANILAT SPUMA.
APOI S PUN SI GALBENUSURILE,FAINA SI PRAFUL DE COPT.
SE BAT BINE ,COMPOZITIA CSE PUNE INTR-O TAVA ROTUNDA,TAPETATA SI SE DA LA CUPTOR.KND E GATA S SCOATE SI SE INSIROPEAZA BINE.
CREMA:LAPTELE CU ZAHARUL VANILAT SE PUN PE FOC.SEPARAT SE AMESTECA OUL CU GALBENUSUL,ZAHARUL SI FAINA.ACEASTA SE SUBTIAZA CU PUTIN DIN LAPTELE PUS LA FIERT.KND LAPTELE INCEPE SA FIARBA PUI SI COMPOZITIA ACEASTA PESTE SI DAI CATEVA CLOCOTE PANA SE INGROASA CA O BUDINCA.
BLATUL SE PUNE PE UN PLATOU CU SUSUL IN JOS,SE INSIROPEAZA,APOI SE PUNE CREMA CALDA SI FRUCTELE TAIATE IN DIFERITE FORME.
GELATINASE FACE DUPA INSTRUCTIUNILE DE PE PLIC SI SE TOARNA PESTE FRUCTE