Tartă cu file de anșoa, roșii uscate și brînzică de casă

de Cristi Roman in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2009 | 8088 vizualizari

COMENTARII (24)

liana_geicu 1

23.10.2009, 22:14

yammi! yammi!

iSyc 1

23.10.2009, 22:24

de obicei comand cartofi natur ca garnitura ... si intotdeauna cu timiditate specific : "cu cat mai mult patrunjel daca se poate". si astfel am descoperit doua categorii : 1. NATURALII ... pun o frunza sau max. doua in varf ( macar mananci o frunza proaspata si probabil nespalata ); 2. STYLATII ... imprastie patrunjel uscat pe margine pe care habar nu am cum sa-l consum ( intr-o zi o sa incerc sa-l trag pe nas );

ionix 1

23.10.2009, 22:26

arata demential ... cred ca si gustul este pe masura

iSyc 1

23.10.2009, 22:31

comentariul de mai sus s-a terminat cam abrubt ... sunt proapat revenit din bucegi deci egxasta o explicatie. o sa revin cu detalii ... daca vreau

ANCA 1

23.10.2009, 22:51

m-a omorat msyc inainte sa mai zic ceva! daarrrr, arata super tartele, PapaBun, ce diferenta da rosia uscata fata de cea proaspata?..adica, ar fi ok si daca folosesti o rosie proaspata, nu?...

iSyc 1

23.10.2009, 23:14

hai sa stabilim o kestie : ori eu sunt MSYC THE KILLER ... ori tu eshti ANCA THE GHOST ... ?

iSyc 1

23.10.2009, 23:16

@papabun ... nu baga in seama ... reteta e ok ... dar caterinca e specialitatea casei

PapaBun 1

23.10.2009, 23:22

@Anca, cred ca ar fi ok - insa rosia proaspata e mai apoasa, deci atentie la forma finala - plus ca nu are aroma speciala a uneia uscate. Insa reteta e versatila - asa ca banuiesc ca fiecare e liber sa scoata/bage ce vrea.

Miha 1

23.10.2009, 23:27

Hop si eu!

Mihaela 1

24.10.2009, 01:09

arata interesant.. nu am mancat niciodata ansoa..

Bucataras 1

24.10.2009, 09:04

pt PapaBun. Prima sa reteta

Bunica 1

24.10.2009, 11:25

Bun , foarte bun ! Scapam si de resturile din frigider

Miha 1

24.10.2009, 12:56

Speram ca nu va fi si ultima reteta!

PapaBun 1

24.10.2009, 14:52

@Bucataras,
Prima aici .
Sa vad, ma gindesc, si poate poate mai scriu

Oana 1

24.10.2009, 19:00

Mmm, cat de bine arata!

ANCA 1

25.10.2009, 09:32

am inteles, PapaBun! nu am folosit niciodata rosii uscate, nu stiam cum sunt!
Msyc, in principiu, pot fi multe personaje, dar de ce the Gost?

luminita20_2006 1

25.10.2009, 23:47

mmmm. f bine arata

Sylvia 1

22.01.2010, 10:31

Super bune trebuie sa fie, felicitari Multumim pentru reteta !

epurasha2bb 1

17.04.2010, 12:01

ce bine ca am gasit reteta asta! e foarte binevenita la mine in casa! cautam pe aici niste tarte dulci de fapt fiindca am niste fructe de padure si ma gandeam sa incerc ceva cu ele cand din intamplare dadnd search pe site dupa tarte simplu vad reteta asta.Bun Papabun si nu as schimba nimic la ea, atunci ar fi alta reteta!

alinutza1983 1

12.10.2010, 20:51

...tare apetisante

Ligia Bxl 1

08.09.2011, 19:29

minunate,ce culoriii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu broccoli si prezunto