Dacă tot s-a dat drumul la căpșuni, nu m-am putut abține să nu prepar o tartă delicioasă. Recunosc că am trișat un pic, am folosit blat de tartă cumpărat, timpul nu mi-a permis să mai coc și blatul;) Asta e o variantă mai rapidă, pentru gospodina secolului vitezei;)
Se prepară budinca conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp se curăță căpșunile, se trec rapid sub un jet de apă rece. Se prepară gelatina roșie pentru tarte conform indicațiilor de pe plic. Se începe montarea tartei. Se stropește tarta cu sirop din flori de salcâm, se toarnă budinca de vanilie semirăcită, se așează artistic căpșunile și miezul de lapte, apoi se toarnă ușor gelatina semirăcită,la final se presară biluțele de ciocolată. Se pune la rece cca. 1 oră.
La servire se ornează cu frunze de mentă și frișcă după gustul fiecăruia.
Poftă bună!