Tarta cu brânza și legume a fost așa de buă alături de o bere;)
Mixează bine albusurile cu sare.
Adaugă gălbenușurile pe rând.
Pune brânza rasă,făină,uleiul s aestecă ușor cu o paetă.
Compoziția pune-o într-o tavă de yena unsă cu unt.
Ciupercile le așezi peste blat,apoi porumbul,ardeiul tăiat felii subțiri, bucătelele de brânză si rosiile tăiate rotund.
Dă tava la cuptorul incins la 17o grade.
Lasă tarta in cuptor 25-30 minute,faci testul cu scobitoarea .
Scoti tava din cuptor și lași să se răcească puțin.
Alături de o cană cu lapte acru sau o bere este o cine excelentă!
1
Ciupercile si porumbul au fost din conservă.
2
Aveam în frigider o cucată de cârnat uscat , l-am tăiat rondele și l-am aszat și pe el acolo.