blat:
crema:
jeleu:
blat:
mixam ouale spuma cu zaharul.
adaugam apa,praful de copt si esenta de vanilie.
la urma incorporam faina.
ungem o tava rotunda cu putina margarina,punem hartie de copt si punem compozitia in tava.
o dam in cuptorul incins ,la o temperatura potrivita si lasam acolo pana blatul este copt.
il scoatem si il lasam sa se raceasca.
crema:
capsunile le decongelam(sau le spalam daca sunt proaspete).
le pasam in blender.
smantana o batem frisca cu zaharul pudra ,treptat.
branza o sfaramitam cu mana si o punem peste frisca.
mai mixam putin,apoi adaugam capsunile pasate si zaharul vanilat.
amestecam bine cu mixerul.
jeleul:
foile de gelatina le punem la hidratat 10 minute in apa rece.
capsunile decongelate le pasam in blender.
intr-o cratita punem capsunile si zaharul si le punem pe foc,si le lasam acolo pana se topeste zaharul bine de tot.
dupa ce s-a topit zaharul luam cratita de pe foc,adaugam gelatina hidratata si invartim bine de tot.
o lasam putin sa se raceasca.
asamblare:
intr-o tava detasabile de tort tapetam cu folie alimentara.
punem blatul,iar peste acesta crema de branza pe care o intindem uniform.
deasupra punem jeleul caldut.
dam la frigider cateva ore,apoi servim.
Pofta buna!!!!!!!!!!