Tarta cu branza, porumb, ton si spanac

de katty in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2020 | 4243 vizualizari

 

O tarta delicioasa cu ingredientele pe care le-am avut la  indemana.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat de foitaj
  • 250 gr crema de branza
  • 150 gr baby spanac
  • 1 conserva ton bucati
  • 100 gr porumb boabe din conserva
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper
  • oregano uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza, porumb, ton si spanac:

Separam ouale si batem albusurile cu un praf de sare.

Intr-un castron amestecam crema de branza cu tonul scurs din conserva, spanacul taiat bucati, porumbul, smantana, sare, piper si oregano. Adaugam albusurile spuma si amestecam usor.

Intindem aluatul de foitaj pe fundul si peretii formei, pastrand putin aluat pentru decor. Presaram pesmetul si intindem amestecul.

Taiem fasii aluatul ramas si il intindem sub forma de grilaj deasupra. Ungem cu ou batut deasupra si bagam forma la cuptor la foc iute. Scoatem tarta cand este rumenita frumos si o lasam sa se racoreasca inainte de a o servi.


   

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza, porumb, ton si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta floare cu spanac si branza