Tarta cu branza, porumb, ton si spanac

de katty in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2020 | 3841 vizualizari

 

O tarta delicioasa cu ingredientele pe care le-am avut la  indemana.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat de foitaj
  • 250 gr crema de branza
  • 150 gr baby spanac
  • 1 conserva ton bucati
  • 100 gr porumb boabe din conserva
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper
  • oregano uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza, porumb, ton si spanac:

Separam ouale si batem albusurile cu un praf de sare.

Intr-un castron amestecam crema de branza cu tonul scurs din conserva, spanacul taiat bucati, porumbul, smantana, sare, piper si oregano. Adaugam albusurile spuma si amestecam usor.

Intindem aluatul de foitaj pe fundul si peretii formei, pastrand putin aluat pentru decor. Presaram pesmetul si intindem amestecul.

Taiem fasii aluatul ramas si il intindem sub forma de grilaj deasupra. Ungem cu ou batut deasupra si bagam forma la cuptor la foc iute. Scoatem tarta cand este rumenita frumos si o lasam sa se racoreasca inainte de a o servi.


   

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza, porumb, ton si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Corabioare