Separi galbenusurile de albusuri si le pui in doua boluri separate.Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se albesc,apoi adaugi treptat praful de copt,cacaoa,faina si uleiul,incorporand bine ingredientele.
Separat bati albusurile cu un praf de sare,apoi le rastorni in compozitia pregatita inainte.
Ungi o forma de tort cu diam de 26cm cu margarina si o tapetezi cu faina in care rastorni compozitia si dai la cuptor 30-40minute.
Intre timp,amesteci branza dulce cu almette si margarina moale(lasata la temperatura camerei),adaugi zaharul si zaharul vanilat,coaja de la portocala,omogenizezi bine.
Lasi blatul sa se raceasca,apoi rastorni crema de branza deasupra.
Intr-o craticioara pui sucul pe foc si cand incepe sa fiarba adaugi zaharul si budinca,apoi amidonul si lasi pe foc,amestecand continuu,pana se ingroasa compozitia.Lasi sa se raceasca glazura,apoi torni peste crema de branza.
Lasi la rece cateva ore.