Tarta cu branza

de Lau in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2011 | 4754 vizualizari

 

aveam o punga de covrigi care s-au cam intarit si imi parea rau sa ii arunc si i-am folosit ca blat pentru tarta

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de covrigi(400 g)
  • 300 g branza de oaie proaspata
  • 4 oua
  • 3 rosii
  • 100 g unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza:

am tras covrigii prin masina de tocat carne

am topit untul si am amestecat cu covrigeii, se adauga sare dupa gust

am batut ouale cu un praf de sare, am adaugat branza data prin razatoare, rosiile taiate, sare si am amestecat bine

am uns o tava cu unt si am tapetat-o cu faina. Aam adaugat covrigeii, am presat putin cu o lingura si am adaugat compozitia de branza

am dat la cuptor pana s-a rumenit deasupra (cca 30 min)

TIPS-URI

1

copii cand au vazut au crezut ca e pizza

2

este foarte buna la gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

24.07.2011, 13:45

super ideea si a iesit ce bun

MotanLaOale 1

25.07.2011, 08:16

buna buna

RuxyRux 1

26.07.2011, 12:17

Delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si telemea