Reteta e modificata dupa una din Unica :) si e incredibil de gustoasaaa
Aluat:
Umplutura:
Pentru aluat, amestecam bine toate ingredientele (eu am folosit robotul), apoi formam o bila, o infoliem si o tinem la rece min 30min.
Umplutura:
Calim prazul feliat in unt, apoi adaugam ardeiul taiat fasii si lasam pana se inmoaie, iar la final punem rosiile si lasam sa mai fiarba putin. Separat, batem ouale bine, apoi adaugam cascavalul, sunca taiata cubulete si amestecul calit, cand s-a racit. Condimentam cu sare si piper.
Scoatem aluatul de la rece, il intindem intr-o foaie rotunda cu grosimea de 5mm si il punem in forma rotunda tapetata cu hartie de copt. Punem inca o bucata de hartie de copt peste aluat, umplem cu boabe de fasole/soia etc si dam la cuptor la 190-200C pana cand e coapta aproape de tot inclusiv in mijloc.
Apoi scoatem forma din cuptor, punem umplutura si dam din nou la 180C pana cand se incheaga bine, dar poate sa mai miste putin in mijloc.
1
Daca o lasam prea mult cu umplutura in cuptor o sa se usuce; nu e problema daca "face mici valuri" in mijloc pt ca oricum se va mai inchega si cand o scoatem din cuptor la racit.