Taitei cu varza

de lia maria in Mancaruri de post, 28 Noi 2011 | 9124 vizualizari

 

Un meniu usor si delicious pentru o cina perfecta ! Perfect pentru post !

 

INGREDIENTE

  • 500g paste (taitei lati)
  • 1 varza (aprox 1kg)
  • Sare
  • Piper
  • ulei de masline, 2 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu varza:

Punem taiteii la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care ii lasam la scurs. Varza o taiem fideluta.

Punem uleiul intr-o tigaie incapatoare si cand este incins, adaugam varza. Lasam la calit,cam 20’ amestecand sa nu se arda. Adugam dupa gust sare si piper iar la final incorporam taitei.

Se poate servi cald sau rece deopotriva ! Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (25)

Panacris 1

03.12.2011, 15:51

Foarte buna!!! Mancarea preferata, mai ales cand o faci cu taitei de casa!!!

krinakrina 1

29.12.2011, 19:18

prima oara cand am mancat, nu eram obisnuita cu acest gust, dar trebuie sa recunosc ca pana la final i-am devorat!

lia maria 1

29.12.2011, 19:51

mihaelar
alieli
Lubita
antici_gabytza
panacris
krinakrina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post