Tagliatelle verzi cu masline si capere

de Doralinda in Paste, 22 Mai 2013 | 7067 vizualizari

 

O alta reteta usoara, rapida si gustoasa! Si de ce nu, si de post!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatele verzi
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2-3 bucati usturoi pisat
  • 3 linguri capere ( din conserva)
  • 12-15 masline kalamon (grecesti) fara samburi
  • 2 linguri cimbru proaspat
  • putin patrunjel tocat marunt (optional)
  • jumatate ceasca vin alb
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 rosii taiate bucati mici
  • 1 lingura sos de rosii concentrat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle verzi cu masline si capere:

Caliti ceapa si usturoiul in uleiul de masline, adaugati rosiile si pasta de rosii, amestecati si lasati cca 5 minute, apoi stingeti cu vin. Lasati la foc iute alte 5 minute, dupa care adaugati maslinele taiate in doua, caperele, cimbrul si potriviti de sare si piper, lasand sa mai fiarba cca 5 minute.

Fierbeti pastele cca 5 minute in apa sarata, le strecurati si le amestecati cu sosul la care adaugati si patrunjelul.

TIPS-URI

1

Ptr o prezentare mai frumoasa, puteti sa puneti sosul deasupra la paste in farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle verzi cu masline si capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti alla puttanesca