De mult aveam in plan sa fac aceste paste de casa, in sfarsit azi, le-a venit si lor randul :) Foarte gustoase sunt.
Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/paste-bolognese-de-casa/
Mai intai, pregatim tagliatellele: punem faina intr-un bol, adaugam ouale si uleiul si framantam. Rezulta un aluat mai tare. Presaram faina pe blatul de lucru si intindem jumatate din aluat intr-o foaie cat de subtire. Indoim foaia si taiem fasii de aprox. 1 cm grosime. Punem tagliatellele la fiert, in apa clocotita si le lasam 15-20 de min. sa fiarba.
Carnea tocata o punem la calit in ulei incins si o lasam 10 minute, adaugam condimentul amestecat cu apa si lasam la fiert inca 10 minute, amestecand din cand in cand. Tagliatellele fierte le adaugam peste sosul si amestecam.
1
Puteti pregati voi un sos delicios cu bulion, ceapa si carne tocata.
2
Radeti deasupra putin cascaval