Tagliatelle cu ton si masline

de deliciousflavours in Paste, 27 Mar 2012 | 6062 vizualizari

 

Inspiratie mi-a fost Laura Adamache si pentru asta ii multumesc frumos! :)

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr tagliatelle
  • 1 ceapa
  • masline verzi/negre
  • 200 gr ton in suc natural/ulei
  • 100 gr pasta de rosii
  • ulei masline
  • busuioc
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu ton si masline:

Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj.  In timpul aceasta tocam ceapa marunt, feliem maslinele si le calim in putin ulei de masline circa 4-5 minute. Scurgem tonul foarte bine il desfacem in bucatele mai mici cu ajutorul unei furculite apoi il adaugam peste ceapa cu masline si mai calim cateva minute. Turnam pasta de rosii, condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic pana mai scade sosul. La sfarsit presaram busuioc si turnam peste pastele scurse.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ton si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]