Tagliatelle cu sos pesto si pulpa de pui

de Bunica in Paste, 29 Mar 2014 | 4067 vizualizari

 

Imi plac foarte mult pastele proaspete.Cumparand o cutie cu tagliatelle m-am gandit sa le prepar cu un sos pesto de busuioc.Au fost foarte gustoase!Sa nu credeti ca m-am invrednicit sa fac eu pesto,nuuuuuuuu l-am cumparat;)

 

INGREDIENTE

  • 100 g. tagliatelle
  • 50 g. unt
  • o pulpa de pui
  • sare
  • piper
  • o lingurita pesto cu busuioc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu sos pesto si pulpa de pui:

Intr-o cratita cu apa fierbinte si sare se pun pastele la fiert.

Pulpa de pui dezosata,sarata si piperata se pune la fript in tigaia Dry cooker.

Cand pastele sunt fierte se scurg,se trec printr-un jet de apa rece si se amesteca impreuna cu untul taiat bucatele.

Pulpa de pui fripta se aseaza pe farfurie alaturi de paste peste care am pus o lingura de pesto.

TIPS-URI

1

daca va place mai aromat se poate condimenta carnea cu busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sos pesto si pulpa de pui" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste conchiglie cu piept de pui, sos de rosii si parmezan