Fusilli cu ton

de Dulceatadetrandafiri in Paste, 22 Aug 2011 | 6296 vizualizari

 

Pregatite in duplicat, doua zile la rand, argument suprem pentru cat de bune sunt. Le-am mancat pana la ultimul "carliont" de fusilli. In plus, sunt gata cat ai zice "ton" :) .

 

INGREDIENTE

Ingrediente (foto 1) pentru 2 portii:

  • 150 gr paste fusilli
  • o conserva de ton
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • o ceapa mica
  • cativa catei de usturoi
  • busuioc si rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ton:

Pastele se pun la fiert in 1.5 L apa cu sare cat timp e specificat pe ambalaj. Concomitent, se pune la calit in ulei ceapa taiata solzisori (foto 2). Adaugi mirodeniile dupa gust (in special busuioc in cazul meu :) ), cateii de usturoi intregi (foto 3), tonul scurs de ulei (foto 4) si lasi sa se intrepatrunda bine toate aromele. Cand e gata amestecul, scoti usturoiul.
Pastele le pui la scurs, apoi le rastorni in tigaie (cu focul oprit) si amesteci totul bine. Servesti repejor, ca sa nu se raceasca. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

La Ancuta 1

24.08.2011, 11:09

Lau 1

29.08.2011, 13:31

bune

KLARISA 1

02.09.2011, 21:42

super bune , am facut si eu ieri dar dupa ce am calit putin usturoiul am pus si 2 rosii tocate marunt la sos si au fost delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]