Tagliatelle cu hribi

de lilik in Paste, 12 Dec 2011 | 10375 vizualizari

 

Cred ca toti sunteti de acord cand spun ca hribii sunt senzationali...

 

INGREDIENTE

  • 20 gr hribi uscati
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • 200 gr tagliatelle
  • 1 cescuta vin alb
  • sare,piper dupa gust.
  • parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu hribi:

Punem hribii la inmoi in apa calduta cel putin 30 de minute.

Curatam cateii de usturoi si ii punem intregi cu putin ulei de masline pe foc si cand incepe sa se coloreze punem hribii storsi.Ii saltam putin,apoi stingem cu vinul,pe care il lasam sa se evapore,apoi adaugam treptat din apa in care au fost pusi hribii si lasam sa fiarba la foc potrivit.

Intre timp punem apa pt tagliatelle la fiert si cand da in clocot punem tagliatellele si le lasam sa fiarba 2 minute mai putin decat este scris pe ambalaj,dupa care le scoatem din oala si le punem peste ciuperci,adaugand alta apa de la hribi,daca nu un polonic din apa in care au fiert pastele.

Amestecam usor si la sfarsit adaugam patrunjel verde si parmezan ras dupa plac.

Le servim calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu hribi" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de ciuperci