Tagliatelle cu dovlecel galben

de Satisfyyourcravings in Paste, 22 Mar 2013 | 4307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame tagliatelle cu leurdă
  • 1/2 dovlecel galben tăiat bastonașe
  • 20 ml vin alb sec
  • 1/3 legătură pătrunjel
  • 1/3 legătură busuioc
  • 2 căței de usturoi
  • 1 lingură de ulei
  • sucul și coaja de la 1/2 lime
  • 2 linguri parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovlecel galben:

Într-un robot de bucătărie, se amestecă și toacă pătrunjelul, busuiocul, usturoiul, uleiul de măsline, coaja și sucul de lime. 

Pastele se fierb în apă cu multă sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Într-un wok se încălzește puțin ulei de măsline și se adaugă dovlecelul. Se călește 2-3 minute, se adaugă vinul și se acoperă imediat. Se lasă la gătit 3 minute. Se adaugă mixul de ierburi, se amestecă pentru omogenizare. Se adaugă pastele și se mai amestecă cu grijă pentru 1 minut, până când pastele sunt complet acoperite de sos. 

Se așează în farfurii și se presară parmezan deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovlecel galben" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

22.03.2013, 20:52

Tagliatelle cu leurdă? Se gaseste asa ceva ca eu nu am mai auzit...arata senzational...si cred ca sunt o minunatie pastele astea! Azi am vazut si eu leurda in piata...imi place mult in salate...

Irina 1

26.03.2013, 10:51

Superdelicios si aratos! Iar combinatia paste, legume si sosul de ierburi...neaparat am sa incerc!

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:25

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de branzeturi