Tagliatelle cu dovlecei si ardei gras

de - Andreea - in Paste, 9 Sep 2012 | 11214 vizualizari

 

stind aici am invatat sa fac to felul de paste...pastele fiind ptr italieni cum e ciorba la prinz ptr noi...iar ei fac pastele cu absolut orice....

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste tagliatelle
  • 2 dovlecei
  • 1 ardei rosu
  • 100 gr masline negre
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovlecei si ardei gras:

pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.

intr-o tigaie punem 2 linguri ulei .

cind acesta s-a incins punem catelul de usturoi curatat.

cind acesta a prins culoare,il scoatem din tigaie.

adaugam ceapa tocata marunt si lasam sa se caleasca.

cind a prins culoarea aurie adaugam dovleceii taiati in jumatate pe lung apoi rondele,ardeiul taiat cuburi.

lasam sa se caleasca.

punem sare,piper.adaugam maslinele si mai lasam 5 minute.

adaugam pastele si amestecam totul foarte bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovlecei si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cus cus(kritaraki) cu legume mexicane si conopida fiarta