Tagliatelle cu chiftelute de peste

de divainbucatarie in Paste, 17 Ian 2011 | 3519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g tagliatelle
  • 700 g chiftelute de peste
  • 500 g rosii decojite, fara seminte si tocate
  • 2 linguri vin
  • 1 frunza mica busuioc proaspat
  • 1 lingurita patrunjel propaspat
  • 1 lingurita de zahar brun
  • 40 ml ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • parmezan ras – optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu chiftelute de peste:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp pregatim sosul de rosii si chiftelutele de peste. Pentru a face sosul de rosii calim usturoiul in ulei. Dupa ce se caleste, il indepartam din tigaie si adaugam rosiile, zaharul, busuiocul. Fierbem pana scade sosul de rosii si devine o pasta groasa.

Peste tagliatelele fierte punem sosul de rosii fierbinte, presaram patrunjelul verde, punem chiftelutele si servim.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

18.01.2011, 10:11

super! o fotografie minunata si preparatulla fel!

divainbucatarie 1

18.01.2011, 10:45

MULTUMESC!

nadina73 1

18.01.2011, 10:52

ce bune,ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu branza sarata si cartofi