Tagliatelle aromate cu ciuperci

de AnyCostescu in Paste, 26 Sep 2012 | 3351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g tagliatelle
  • 250 g ciuperci
  • o rosie mare
  • o ceapa mare
  • 4 lg ulei de masline
  • 4 frunze busuioc
  • 1 catel usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle aromate cu ciuperci:

Spala bine ciupercile pentru a indeparta orice urma posibila de pamant si apoi taie-le feliute.

Taie ceapa marunt, spala si taie rosia cuburi mici. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si prajeste ceapa,a daugand la sfarsit usturoiul intreg. Scoate catelul de usturoi cand s-a rumenit, fara ca el sa se inegreasca.

Adauga rosiile si 2 frunze de busuioc, fierbe cateva minute si condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Adauga ciupercile si fierbe totul la foc mic circa 10 minute..

Fierbe pastele intr-o oala cu apa clocotita, cu un praf de sare. Scurge-le bine si pune-le in tigaia cu ciuperci, amestecandu-le bine cu sosul..

Dupa ce ai amestecat bine tagliatellele cu ciupercile adauga celelalte frunze de busuioc tocate si serveste-le imediat, fierbinti. Se poate pune parmezan ras sau cascaval..

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle aromate cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu prosciuto, ciuperci si sos de rosii, la cuptor