Taci si-nghite sau mamaliga in straturi

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2013 | 5474 vizualizari

 

Pentru astazi va propun ceva simplu, dar foarte gustos. Se prepara rapid si toata familia este fericita :).

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de apa
  • malai
  • 50 g unt
  • 1 carnat afumat
  • branza framantata de oaie
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taci si-nghite sau mamaliga in straturi:

Taiem carnatul rondele si il prajim intr-o tigaie antiaderenta.

Fierbem apa cu sare, adaugam malaiul si preparam mamaliga. La final adaugam untul.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt punem un strat de mamaliga apoi adaugam un strat de branza framantata. Urmeaza un strat subtire de mamaliga si apoi rondelele de carnat. Mai punem un rand de branza si acoperim cu ultimul strat de mamaliga. Cu dosul unei liguri sau al unui polonic facem trei adancituri unde
spargem usor cate un ou. Presaram inca un strat de branza apoi dam vasul la cuptor, la foc potrivit pana cand albusul este intarit.

Se serveste calda, cu multa pofta :).

Daca ti-a placut reteta noastra "Taci si-nghite sau mamaliga in straturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Alina26 1

18.06.2013, 17:15

foarte buna!!!ce imi place!!!!ce pofta mi-ai facut!!!

getix 1

19.06.2013, 20:18

Ce buuun ! ...
ma apuc de treaba sa nu mai nghit in sec.

La Ancuta 1

20.06.2013, 08:37

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza, salam si sunca la cuptor