Swirly Brownies

de Anamaria7 in Prajituri, 11 Aug 2011 | 8052 vizualizari

 

Vaaaaiiii, DE CE am asteptat atata sa fac brownies???? Ce am rataaaat atata tiiiiimp!!! :P :)) Swirly Brownies sunt PERFECTE: crocante la exterior si pufoase si siropoase la interior

 

INGREDIENTE

  • Pentru blatul de ciocolata:
  • 100 gr unt
  • 100 gr ciocolata
  • 1 1/3c zahar
  • 1 pliculet zahar vanilinat
  • 4 oua
  • 1 lgt esenta de vanilie
  • 1 1/3c faina
  • 1 lgt praf de copt
  • Pentru umplutura de crema de branza:
  • 200 gr crema de branza
  • 1 ou mare
  • 1c zahar
  • 1 lgt esenta de vanilie
Portii: 24
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Swirly Brownies:

Ne suflecam manecile si ne apucam de preparat Swirly Brownies:

Incalzim cuptorul la 190C. Tapetam cu hartie de copt o tava dreptunghiulara cu latura de 20cm x 20cm.

Intai pregatim umplutura de crema de branza, altfel tinem blatul prea mult afara din cuptor pana o facem. Batem branza pana devine cremoasa, apoi incorporam zaharul, oul si esenta mixand pe viteza mare.

Blatul de ciocolata:

Punem la topit pe foc mic untul, iar cand e gata adaugam ciocolata maruntita fin cu cutitul si amestecam pana la omogenizare.

Mixam ouale cu zaharul pana devin usor spumoase, adaugam esenta si amestecul de unt si ciocolata, iar la final punem si faina amestecata in prealabil cu praful de copt. De data asta mixam putin, pe viteza mica.

Turnam compozitia in tava si punem peste cu lingura, din loc in loc, umplutura cu branza. Taiem cu un cutit pentru a marmora (efectul de swirrrrrl :)) ) si tinem la cuptor pana ce se formeaza o crusta deasupra.

Lasam la racit in tava, apoi taiem.

Swirly Brownies se savureaza pe nerasuflate.

TIPS-URI

1

Se pot presara inainte de copt diverse bucatele de ciocolata, alune, nuci etc.

2

Daca lasam la cuptor pana ce scobitoarea iese uscata de tot, nu va avea consistenta aceea siropoasa, va fi mai degraba uscata si la interior.

3

Mie mi s-a scufundat umplutura alba si deasupra nu se mai vede modelul marmorat. Eu zic ca e mai bine sa faci toata compozitia la un loc, lasi la o parte crema de branza si untul topit cu ciocolata si la sfarsit pui in putina compozitie (ce contine si faina si praf de copt astfel incat sa creasca si ele, sa nu se inece :P) ingredientele pe care le-ai lasat la urma. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Swirly Brownies" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mamaieelena 1

12.08.2011, 16:58

f bun si arata super

diaconta 1

12.08.2011, 22:08

Bunica,sa stii ca la cat a fost de frumos,mai vreaaaaaaaau

vergi 1

14.08.2011, 22:57

nu am facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata alba si nuci caramelizate