Treaba migaloasa sushiul,dar cand ma pocneste pofta fac cate un bol din asta si imi e mai bine. Nori-ul se taie in fasii cu foarfeca,orezul se pune in bol,deasupra punem bucatile de peste afumat,fasiile de nori. Adaugam dupa gust wasabi si sos de soia. Cei ce au nevoie de un sushi fix si mai aproape de cel real,pot face un amestec de otet,zahar si sare,amestecat bine pana se topesc si poate adauga dupa gust.
Spalam o cana de orez,pe care o punem in cratita cu o cana si un sfert de apa si putina sare. Acoperim cu un capac si dam la foc mare,pana cand apa a scazut si apar gropite in orez. Mai punem putina apa si dam focul mic.
Nori-ul se taie in fasii cu foarfeca,orezul se pune in bol,deasupra punem bucatile de peste afumat,fasiile de nori.
Adaugam dupa gust wasabi si sos de soia.
Cei ce au nevoie de un sushi fix si mai aproape de cel real,pot face un amestec de otet,zahar si sare,amestecat bine pana se topesc si poate adauga dupa gust.
La retetele coreene si japoneze folosesc orez cu bobul rotund.
1
La retetele coreene si japoneze folosesc orez cu bobul rotund.