Surimi pane cu bere

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 19618 vizualizari

 

simpla si rapida

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de surimi 500g
  • 2 oua
  • putina sare
  • faina alba
  • 50 ml bere
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Surimi pane cu bere:

Se lasa sa se dezghete putin surimi

Se bat ouale cu un praf de sare si berea

Se dau surimi prin ou apoi prin faina alba din nou prin ou si se prajesc in ulei fierbinte,sau daca va e mai comod se amesteca oul,berea si faina alba,dar ies mai bine separat parerea mea

Se pot servi atat simple ca si aperitiv sau cu ganitura de orez,cartofi,salate,,,,,,,,,,,,

Sant preferatele lui Bebe

Daca ti-a placut reteta noastra "Surimi pane cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

05.11.2010, 17:05

foarte gustos , mie imi place mult , merge si cu ingredientul separat

housy 1

14.12.2010, 10:12

TREBUIE SA INCERC !!

adry88 1

18.05.2011, 21:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare