pai asa este Rocsi,nici eu nu mai vorbesc cu ea ce io pot sa gatesc in ritmul lor?
cine sa manance atata mancare asa ca raman tot in coada clasamentului
Hai, ma', ca si astea-s expirate, ca-s de saptamana trecuta. Azi am facut o ciorbita buna de porc, cu bors de casa , da' ma mai gandesc daca va dau )))
Fug la treaba, ca ma prinde seara
Eu acum intru in rolul enervantului si spun iar ca surimi NU trebuie mancat, este o chestie 90% chimica. In mare contine ceea ce contine si plastilina .
Stiu ca te-a atras pretul si, poate, exotismul in sine, insa.....nu .
Si acum ma scuzi, nu vreau sa ma bag in preferintele oamenilor, datoria mea e sa atrag atentia celor care nu stiu despre un anumit produs.
E bine ca l-ai incercat, gustat, etc...insa....gata (daca as fi in locul tau).
Dia..surimi sunte de fapt ..carne tocata din diferite sortimente de pestesau alte animale..ceva ce au inventat chinezii ..eu asa stiam..
Artata tare bine..mancasem si eu asa ceva dar nu mi au prea placut erau simplii .doar prajiti docmai deaceea poate ca nu mi au placut dar ..ideeea de ai face panne imi place!!
Ionela - ar fi fost tare bine sa fie asa, amestec din carne tocata de peste.
La baza surimi a fost inventat de japonezi, nu de chinezi.
Surimi contin asa, incerc sa-mi aduc aminte cat mai complet: resturi de carne de peste ieftin, ce ramane pe oase (peste alb), apoi coloranti, tot felul de amidonuri artificiale, conservanti.
In unele locuri surimi se mai cheama si "carne reconstituita de crab" .
De aia costa si ieftin.