Supica de fasole cu costita afumata

de lacrimioara in Supe, 25 Sep 2011 | 4340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 grame fasole(eu am cumparat gata fiarta la borcan) ,
  • un ardei rosu,
  • o ceapa mai mare,
  • 2 morcovi,
  • un parstanac,
  • leustean,
  • 2 linguri faina,
  • 100 pasta de tomate,
  • cimbru,
  • costita afumata,
  • sare,
  • putin ulei pentru prajit.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supica de fasole cu costita afumata:

Ceapa am pus-o la prajit in ulei. Cand s-a prajit bine adaugam faina si o lasam putin la prajit. Adaugam pasta de tomate, apa, restul de zarzavaturi spalate si taiate, costita afumata, fasolea fiarta, sare dupa gust si cimbru. Lasam sa fiarba si cand e gata oprim focul. Adaugam leustean verde (eu am  avut congelat)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supica de fasole cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

jolygina 1

29.09.2011, 09:37

si eu am facut dar nu am reusit nici pana azi sa o postez

Lau 1

03.10.2011, 09:37

buna

Cris2711 1

23.10.2011, 15:12

cat de buna este

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de spanac