Supa vietnameza de pui

de alexandranistor in Supe, 24 Apr 2015 | 4971 vizualizari

 

Aceasta supa este super rapida si super gustoasa. Daca va regasiti vreodata la raionul asiatic din orice supermarket, nu ezitati sa cumparati ceva produse...totul incepe cu un sos sau un condiment :)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 30 g taitei de orez
  • 1 lingura ulei de alune (eu am gasit de nuca si a mers foarte bine)
  • 1 lingura praf de usturoi
  • 1 lingura praf de ghimbir
  • 800 g supa de pui
  • 2 linguri sos de peste
  • 1 legatura coriandru proaspat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 lingura busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa vietnameza de pui:

Se pun la inmuiat taiteii de orez intr-un castron cu apa calduta de la chiuveta. Cat timp se inmoaie taiteii, taiati pieptul de pui felii subtiri julienne. Puneti la prajit in uleiul de alune (nuci) alaturi de condimente (usturoi, ghimbir). Caliti la foc mediu.

Dupa ce s-a albit pe toate partile puiul, adaugati supa si sosul de peste si lasati la fiert aprox 10 minute.

Dupa ce s-a facut supa, scurgeti taiteii si asezati-i in castroane, ca peste ei sa turnati supa obtinuta. Asezonati cu coriandru ceapa verde taiata marunt si busuioc si daca doriti ceva mai picant, cateva bucatele de ardei chilli.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Pentru supa, daca nu aveti posibilitatea sa o faceti efectiv, fierbeti niste apa cu un cub de la knorr sau magi, sau o lingura de vegeta.

2

daca va raman taitei, puneti-i intr-o punguta la frigider si se vor pastra moi, putand fi mancati ulterior la alta portie de supa

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa vietnameza de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de ou cu smantana si marar