Supa din carne de curcan

de Steffy in Supe, 27 Ian 2013 | 3236 vizualizari

 

Daca doresti o supa usoara si gustoasa foloseste carnea de curcan, are un gust nemaipomenit.

 

INGREDIENTE

  • o aripa de curcan
  • o ceapa
  • un morcov
  • taietei sau fidea
  • vegeta, patrunjel dupa dorinta
  • apa cat este necesara pentru fierberea carnii de curcan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa din carne de curcan:

Se spala bine aripa de curcan si se pune in apa, la fiert. Cand da in clocot, schimbam apa. Adaugam un morcov taiat mai mare, o ceapa intreaga curatata bine si vegeta. Completam cu apa atat cat este necesar.

Cand observam ca s-a fiert bine aripa de curcan, o scoatem si indepartam toate oasele. Scoatem si ceapa. Punem bucatile de carne in supa, apoi adaugam fideaua si mai lasam sa fiarba maxim 10 minute.

La final adaugam patrunjel din abundenta.

Se serveste calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Steffy 1

28.01.2013, 18:04

Ma bucur ca va place

Rocsi 1

28.01.2013, 20:23

Buna supa

Sim0na 1

28.01.2013, 21:25

Tare buna supita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de ardei copti si morcovi