1.Am spalat aripile,le-am taiat in doua si le-am pus la fiert cu apa,la foc potrivit.Cand a inceput sa fiarba am dat spuma la o parte cu o paleta si am lasat sa fiarba.
2.Am curatat legumele,le-am spalat si ceapa,1 morcov,tulpinile de telina le-am tocat marunt.Celalalt morcov si telina am dat-o pe razatoarea mica si cartoful l-am taiat cubulete.
3.Cand aproape s-a fiert carnea,am adaugat legumele si am lasat sa fiarba circa 10 minute.Apoi am adaugat si cartoful,apoi am mai lasat sa fiarba 5 minute.Dupa aceea am spalat si rosia,am decojit-o si am taiat-o cubulete mici,ir frunzele de telina le-am spalat si le-am tocat marunt,pe care le-am adaugat in supa.Am mai lasat sa fiarba 10 minute.
4.Am adaugat patrunjel verde,am potrivit de sare,am mestecat si am stins focul.
Serviti calda!!!Pofta buna!!!!