Supa deasa cu taitei

de ela in Supe, 9 Aug 2010 | 4983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 2cartofi
  • 1ceapa
  • 1/2punga legume juliene congelate
  • piper,vegeta,sare
  • patrunjel
  • teietei lati
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa deasa cu taitei:

Spalam carnea de pui si o taiem bucatele mici.Intr-o oala punem apa la fiert,adaugam carnea si ceapa intreaga,cartofii curatati si taiati cubulete.Cand incepe sa fiarba apa,adaugam sare,piper si vegeta si lasam la fiert pana se inmoaie carnea,20-30minute.Adaugam legumele congelate si mai lasam 5minute.

Separat,intr-o craticioara,fierbem teieteii,apoi ii adaugam in supa si mai lasam putin.Saram si mai condimentam dupa gust,presaram patrunjelul tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa deasa cu taitei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Corinuta 1

11.08.2010, 00:46

dai si la mine......intarziata, o farfurie cu supica?

burdulea56 1

11.08.2010, 01:06

Eu si ami intarziata, mai capat? imi plac mult supele, a ta arata minunat

Cris2711 1

12.03.2011, 11:23

vreu si eu supa deasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de toamna