Supa de vitel cu taitei

de Maria_Laura in Supe, 6 Feb 2014 | 3296 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 3-4 morcovi
  • 2-3 radacini patrunjel
  • 1 ceapa
  • o jumatate de telina
  • 3-4 litri apa
  • taitei
  • 500 gr. carne vitel/vita (puteti inlocui cu carne de pasare sau porc)
  • sare
  • frunze patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu taitei:

Carnea se spala bine si se pune la fiert in apa, se spumeaza daca e nevoie! Zarzavaturile curatate si spalate se adauga in oala in care fierbe carnea; se pune sare sau vegetta dupa gust.

Ar fi bine sa fiarba la un foc moderat spre mic pentru a ramane supa limpede!

Cand carnea si legumele sunt fierte, se ia de pe foc si se strecoara.

In supa rezultata se fierb taiteii.

Se presara frunze de patrunjel!

(Carnea fiarta se poate consuma dupa preferinta si legumele fierte la fel! Eu am facut fasole verde in care am adaugat carnea de vitel).

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu taitei" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de bulion cu cus-cus