Supa de vitel cu taitei

de Maria_Laura in Supe, 6 Feb 2014 | 4198 vizualizari

 

Delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 3-4 morcovi
  • 2-3 radacini patrunjel
  • 1 ceapa
  • o jumatate de telina
  • 3-4 litri apa
  • taitei
  • 500 gr. carne vitel/vita (puteti inlocui cu carne de pasare sau porc)
  • sare
  • frunze patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu taitei:

Carnea se spala bine si se pune la fiert in apa, se spumeaza daca e nevoie! Zarzavaturile curatate si spalate se adauga in oala in care fierbe carnea; se pune sare sau vegetta dupa gust.

Ar fi bine sa fiarba la un foc moderat spre mic pentru a ramane supa limpede!

Cand carnea si legumele sunt fierte, se ia de pe foc si se strecoara.

In supa rezultata se fierb taiteii.

Se presara frunze de patrunjel!

(Carnea fiarta se poate consuma dupa preferinta si legumele fierte la fel! Eu am facut fasole verde in care am adaugat carnea de vitel).

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]