Supa de vita cu taitei de casa.

de lilik in Supe, 24 Noi 2012 | 5213 vizualizari

 

Dupa cum am mai spus,fetitei mele ii plac tare mult supele...asta este una din ele.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 morcovi
  • 2 tije de telina
  • 1 ceapa
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 cartofi
  • patrunjel verde
  • 1 os de vita(micut,cat sa-i dea gust)
  • 400-500 gr rasol de vita
  • boabe de piper
  • sare
  • taitei de casa din 1 ou, 100 gr faina si o lingura de apa rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vita cu taitei de casa.:

Punem carnea de vita taiata bucati si osul intr-o oala cu apa rece(cica 3,5-4 litri) si o punem pe foc.O lasam sa fiarba 10-15 minute si spumuim de cate ori este nevoie,dupa care punem in oala si legumele curatate si spalate.

Lasam sa fiarba la foc mic pana carnea este fiarta,apoi punem boabele de piper si potrivim de sare,dupa care mai lasam sa fiarba cateva minute 5-10.

Cand este gata strecuram supa si punem in zeama taiteii taiati de marimea dorita,lasam sa fiarba 5 minute,apoi dam deoparte si punem patrunjelul tocat.

O servim calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vita cu taitei de casa." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de vita cu hrisca -la Multicooker