Supa de varza acra cu carnat afumat

de bianca92 in Supe, 16 Mar 2014 | 3938 vizualizari

 

Se face repede si e foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • o ceapa medie
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 1 lingura delicat (eu am pus legume rase foarte marunt si tinute in sare din borcan)
  • 150 grame carnat afumat
  • 2 pumni mari varza murata
  • 1/2 cana zeama de la varza (moare)
  • 4 cani apa
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1/3 cana bulion
  • 3 linguri smantana
  • 1 legatura marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza acra cu carnat afumat:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga pasta de ardei, legumele rase sau delicatul, sarea, piperul, boia si carnatii feliati subtire. Se adauga o cana de apa si se lasa putin la fiert, apoi se adauga varza acra si zeama de la varza precum si celelalte 3 cani de apa (in functie de cat de deasa va place supa puteti sa puneti mai multa sau mai putina apa). Se lasa la fiert 15 minute dupa care se adauga bulionul. La final adaugati smantana si mararul si ,daca mai este cazul, sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza acra cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de varza imbunatatita