Supa de Usturoi

de nico15 in Supe, 9 Apr 2013 | 3848 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 catei de usturoi
  • 2,5 L de apa
  • 2 cuburi de concentrat de legume
  • 1 lingura de amidon alimentar
  • Ulei
  • Margarina
  • Sare
  • Piper Marar Paine(crutoane) Cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de Usturoi:

Curatam usturoiul si il vom pasa, punem ulei in tigaie si vom sota usturoiul la foc mic.

Separat intr-o oala punem apa si vom adauga cele doua cubulete de concentrat de legume. Dupa ce usturoiul s-a sotat il scoatem si il punem intr-o oala de 3 L peste care vom adauga supa noastra dupa ce a dat in clocot.

Lasam sa fiarba aproximativ 25 de minute. In acest timp punem o lingura de amidon care se va dilua in putina supa si o vom turna in supa, continuand fierberea inca 10 minute.

Topim separat margarina(aproximativ o lingura), pregatim crutoanele pe care le vom pune in cuptor dupa ce in preabalil am adaugat margarina topita peste ele, am presarat sare si cimbru. Atentie sa nu se arda, eu am patit-o cu prima transa, hahaha.

Cand supa este gata se va strecura, se va decora cu fire de marar proaspat si se va servi cu crutoane.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de Usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ionela2682 1

10.04.2013, 09:31

Sim0na 1

10.04.2013, 14:20

Trebuie sa incerc neaparat supa asta!

nico15 1

11.04.2013, 21:33

Dragelor, haide-ti la o portieeeeeeeeeeee.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de usturoi dupa o reteta spaniola