Supa de salata cu tarhon

de Bya Ralu in Supe, 9 Mai 2013 | 4108 vizualizari

 

O ciorbita lejera si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de salata
  • 1 morcov mare
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 100 g slaninuta de la kaizer
  • 2 linguri de bors maggic cu verdeturi
  • sare,piper,boia dulce,leustean
  • 1/2 lingura de tarhon in otet
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de salata cu tarhon:

Salata se spala bine in apa,dupa care o taiem fasii.Se pune o oala de inox,se adauga apa cu sare si salata si se pune la fiert.

Slaninuta de la kaizer se taie cubulete mici,se pune putin pe foc la prajit,se adauga foarte putin ulei,ceapa verde taiata marunt,si morcovul taiat fasii subtiri.Se pune piper si boia dulce si se lasa cateva minute la calit.Dupa ce s-au calit se adauga in oala peste salata.

Cand e aproape gata se face o omleta din 2 oua si putin ulei.Se ia de pe foc,se lasa sa se raceasca si se taie bucatele mici,dupa care o punem in oala de ciorba.

Completam cu sare,piper leustean si tarhonul,cu putin otet.Borsul maggic se pune intr-un castron,se subtiaza cu apa si se adauga in oala,se mai lasa cateva minute sa fiarba,dupa care se poate servi!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu smantana

2

Putem servi si un paharel de palinca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de salata cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de salata verde