Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoane

de Ancutsa in Supe, 3 Sep 2018 | 2835 vizualizari

 

Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoane.

 

INGREDIENTE

  • Un tacâm de pui,
  • Sare, după gust,
  • 1 ceapă albă,
  • 2 morcovi,
  • 1 ardei gras,
  • 500 ml suc de roşii,
  • 2 cuiburi de fidea,
  • Câteva fire de pătrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoane:

Se pune la fiert tacâmul de pui într-o oală de 3 litri pentru supă, cu apă şi puţină sare.

Când carnea e aproape fiartă, se adaugă ceapa întreagă crestată, morcovii tăiaţi în două, ardeiul tăiat în două.

Când supa e aproape gata, se scot ceapa şi ardeiul, se adaugă fideaua sfărâmată cu mâna şi se mai lasă să fiarbă cam 8 minute. Apoi se adaugă şi sucul de roşii, se mai lasă câteva minute şi se ia focul.

Se decorează cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt.

Se serveşte cu crutoane.

 

Timp de pregătire: 10min

Timp de gătire: 1h 20min

 

Poftă Bună!

 

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/09/supa-de-rosii-cu-pui.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ancutsa 1

07.09.2018, 17:16

Multumesc frumos, Rocsi!

Satisfyyourcravings 1

08.09.2018, 16:51

Delicioasa!

Ancutsa 1

08.09.2018, 17:56

Multumesc mult, Adriana!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume cu crutoane