Supa are o textura nu foarte cremoasa, iar perisoarele sunt consistente si pufoase.
Curatam si spalam toate legumele, apoi le punem le fiert intr-o oala cu apa.
Cat timp legumele stau la fiert ne ocupam de perisoare: carnea o amestecam cu orezul, ouale, faina, sarea si piperul pana obtinem o pasta. Formam perisoarele cu mainile umede si le punem pe un tocator de lemn.
Dupa ce legumele sunt fierte, se scot cu ajutorul unei spumiere si se pun pe un platou. Apa in care au fiert se pastreaza.
Dam la foc mic oala cu apa in care au fiert legumele si punem perisoarele cu grija, una cate una. Le lasam la fiert pana cand acestea se ridica la suprafata, apoi le scoatem cu grija pe un platou.
Legumele fierte le pasam bine la robot, adaugam acum si rosiile din conserva (fara suc).
Transferam legumele pasate in alta oala. Pentru a obtine consistenta dorita, adaugam cu polonicul apa in care au fiert legumele in vasul cu legumele pasate. Punem acum sucul de rosii ramas din conserva si cei 750 ml de suc.
Adaugam acum si perisoarele si mai dam oala la foc mic inca 10-15 minute. Potrivim de sare si piper dupa gust. Pentru ca supa de rosii ne place mai piperata, am adaugat mai mult piper, dar voi puneti atat cat va place.
Pofta buna!