,,Retete inspirate de toamna "
Supa de rosii cu galuste de gris este una din preferatele mele. O prepar periodic. De aceasta data randul i-a venit dupa ce am vazut ca si Mirela a preparat supica de rosiii https://www.bucataras.ro/retete/supa-de-rosii-cu-galuste-pufoase-de-gris-88104.html. Eu am inlocuit puiul cu bacon prajit si am condimentat usor exotic cu nucsoara. Am mai folosit foaie de dafin si boabe de piper. Am ,,subliniat '' culoarea de rosu cu boia dulce de ardei . Boiaua si jambonul de casa au sosit prin intermediul unui prieten direct din Becescsaba -Ungaria. Dupa cum am spus, micile daruri culinare sosesc in mod neasteptat.
Pofta buna !!!!
1
Atentie !!! Boiaua prea prajita da un gust amar. Doar usor calita, da o culoare frumoasa mancarii.
2
Pentru usurarea prepararii si rapiditate, folositi robotul de bucatarie pentru maruntirea legumelor.
3
Ouale se sparg separat pe rand pentru verificarea prospetimii.
4
Pentru un gust usor exotic condimentati supa de rosii cu nucsoara macinata.