Supă de rață

de Panacris in Supe, 17 Feb 2013 | 4283 vizualizari

 

O supă sățioasă!

 

INGREDIENTE

  • măruntaie de rață cca. 600 g,
  • morcovi 4 bucăți,
  • pătrunjel rădăcină 1 bucată,
  • păstârnac 1/2 bucată,
  • țelină rădăcină cca. 100 g,
  • gulie 1 buctă medie,
  • ceapă galbenă 1 bucată mare,
  • sare iodată,
  • tarhon proaspăt/uscat cca. 2 g
  • pătrunjel verde 2 fire,
  • leuștean verde 1 fir,
  • enibahar 1 boabă,
  • piper negru 3 boabe,
  • spatzle cca. 250 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de rață:

Măruntaiele de rață se pun la fiert, în cca. 3000 ml de apă rece,  împreună cu zarzavaturile, curățate și lăsate întregi, în oala subpresiune, cu puțină sare, cca 35 de minute. După ce a trecut perioada de fierbere, se dă deoparte capacul, apoi  se strecoară zeama într-o altă oală, în care se adaugă spatzlele ( un fel de fidea mai groasă cu ou!) lăsându-se la fiert cca. 10 minute. Supa se servește fierbinte presărată cu piper proaspăt măcinat sau cu ardei iute după gustul fiecăruia, alături de legumele și carnea fiartă!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de rață" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]