Supa de pui(pui de curte)

de nadea68 in Supe, 24 Aug 2013 | 3962 vizualizari

 

O supica gustoasa si sanatoasa cu pui crescut la curte si legume din ograda :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 3/4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • telina radacina(o bucata)
  • 1 ardei
  • 1/2rosii
  • patrunjel
  • pasta marunta
  • 1 ou
  • smantana
  • sare
  • piper
  • sare de lamaie sau bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui(pui de curte):

Puiul se spala si se taie bucati.

Se pune la fiert intr-o oala cam 30/40 minute:suntem atenti la spuma care se formeaza,trebuie stransa si aruncata.

In timp ce fierbe puiul,curatam si spalam bine zarzavatul.

Cartofii ii taiem mai gros sau marunt cum preferati.Restul legumelor se taie marunt.

Dupa 30 minute am pus legumele sa fiarba cu puiul.Lasam la fiert pana cartofii se patrund cu lingura.Adaugam si rosiile taiate marunt.Mai lasam la fiert.

Adugam si paste fainoase.

La sfarsit se potriveste de sare si sare de lamaie(mie imi place acrisoara).

Stingem focul.

Ca sa iasa supa alba,se bate un galbenus cu o lingura de smantana si 2 linguri de supa si se adauga la supa noastra.

Se amesteca incet.

Punem verdeata deasupra si piperul...supa e gata!!!

Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

se poate folosi bors

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui(pui de curte)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ramen